مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر


گوشت گوسفند2 بار چرخ شده
یک کیلوگرم
پیاز ۲عدد متوسط
نمک و فلفل
به مقدار کافی

 

 

 

طرزتهیه:


ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.


گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

 

 


تلگرام گوشت ,پیاز ,کباب کوبیده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

technologyinfo بوم گردی آنلاین صاحبقران لباس نظامی عروسک آموزش. تقلب .کمک درسی و... موفقیت فردی ایران امرن